2. kvartal 2017 - Seniorklubben

Gå til indhold
Nyhedsarkiv

29. juni

Stormomsust tur til Hvide Klit.!

Vi fik en stormende velkomst i Hvide Klit i mandags. Strid vestenvind gjorde det til en blandet fornøjelse, men gæstfriheden var der ikke noget i vejen med. Men der var unægteligt modvind på en del huller.!

Men vi kom i mål alle mand og for en gangs skyld var vi i overtal på udebane. Tak skal i have for det. Det var en god fornemmelse.

Vi har desværre ikke alle resultater, men vinderbolden var med Poul Jensen, Bent Kobberup, Alf Sørensen, alle FGK samt en dame fra Hvide Klit. Poul Jensen blev endda bedste herre fra FGK med 39 point, mens Lisbeth Thomsenblev bedste FGK-dame med 34 point.

/Seniorudvalget


22. juni

Det er ret overvældende.!

Jeg kan ikke mindes, at der har været 53 tilmeldinger til en tur til en af vore venneklubber, men det er hvad der er tilmeldt til på mandag i Hvide Klit.! Stærkt.!

Husk vi skal være deroppe kl. 08.00 og gunstart kl. 09.00. Betaling skal ske ved ankomst kr. 310,- og meget gerne i kontanter. 

God weekend - vi ses mandag.

/Aage


20. juni.

Højeste deltagerantal de seneste to år.!

109 deltagere tjekkede ind til gårsdagens match. Vi skal helt tilbage i april 2015 for at finde et højere deltagerantal. Flot.

Vi fik også et flot vejr at spille i og rigtig mange leverede fine scores og måtte ned i handicap. Tillykke med det. Og der var da også et par overraskelser i kampen om længste drive. Fint.

/Seniorudvalget


20. juni.

Transport til Hvide Klit - opdateret.!

Transportmulighed er fundet.. Tak.

Der er et par piger/damer (Ingelise Niilonen og Ingelise Sørensen), der gerne vil til Hvide Klit påmandag, men de har ikke kørelejlighed. Har du plads til dem, må  du gerne ringe til mig - 2421 4931 - senest onsdag kl. 16. Ellers må  jeg desværre framelde dem.

/Aage


16. juni

Tur til Hvide Klit.

Mandag d. 26. juni skal vi på visit på Hvide Klit. Banen skulle stå helt fantastisk i år, så det bliver en god oplevelse. Bemærk, at der er tilmelding senest onsdag d. 21. juni.! Der kommer "tilmeldeknap" i menuen til venstre i løbet af dagen/lørdag.

Lad os nu vise, at vi stadig vil have de udvekslinger og tilmeld jer i stort antal.!

/Seniorudvalget


16. juni

Så skal der drives langt på mandag.!

På mandag spilles der med bedste drive. Damerne på hul 12 og herrerne på hul 15. Vi spiller i een gruppe for damer og een gruppe for herrer. Bemærk, at drivet SKAL lande på fairway.

Alle 9 hl. spillerne skal starte på bagni på mandag. Der er taget hensyn, at de har tee off inden 18 hl. spillerne turner.

God weekend til jer alle, og undskyld der har været lidt småt med indlæg de seneste par uger.

/Seniorudvalget


24. maj

En herlig formiddag på golfbanen.

Vores spisedag med Texas og præmieuddeling blev afviklet i et skønt forårsvejr med mange deltagere. 94 seniorgolfere havde fundet vej til en flot bane og havde en hyggelig tur.

Resultater:

Forni:

1. Hold 9A - Ejvind Ravn, Erik Jensen, Kaj Wagner og Gørrild Kobberup - 35 point 

2. Hold 9 - Jørgen Larsen, Tage Ravn, Inge Berentzen og Alf Sørensen - 37 point

Bagni:

1. Hold 16A - Erik Sørensen, Bent Kobberup, Henrik Brasted og Niels Chr. Andersen - 36 point

2. Hold 10 - Calle Boyum, Arne Guldsing, Kirsten Olesen og Poul Erik Højriis - 37 point  

Nærmest Flaget:

Hul 2 - Herrer: Holger C. Larsen, 5,05 mtr.

Hul 2 - Damer: Vibeke Ankerstjerne, 12,04 mtr.

Hul 13 - Herrer: Jørgen Brassøe, 0,90 mtr

Hul 13 - Damer: Grethe Olesen, 4,29 mtr.

Klappepræmie til hold 11: Jørgen Thomsen, Arne Olesen, Grethe Olesen og Bente Brassøe.

/Seniorudvalget


20. maj

Startlisten til mandag er klar.

Men grundet tekniske opgaver kan vi føsrt få den på i morgen søndag. Men den bliver opslået på tavlen i eftermiddag. Der er 97 tilmeldte, så det bliver en rigtig god dag.

/Seniorudvalget


15. maj

100% fremmøde i dag.!

Der var ikke eet eneste afbud i dag fra de 100 tilmeldte.! Rigtigt flot. Vejret viste sig også fra sin allerbedste side til golf.

I må vente til lørdag med at få resultaterne pga. andre aktiviteter, men det går sikkert også. 

På næste mandag har vi spisedag og mødetid senest kl. 08.15 med gunstart kl. 09.00. 

Tilmelding på "Spisedag tilmelding".

/Seniorudvalget


12. maj

Startlisten til mandag er på plads.

Bemærk at de gule felter (9 hl. spillere) er erstattet af lyseblå - forandringen fryder :).

God weekend - ses mandag.

/Seniorudvalget


8. maj

Har du ikke fået dine point?

Har du ikke fået dine point, eller er der andet som du ikke er tilfreds med, så er det IKKE Åge Gøgsig du skal forstyrre. Send i stedet for en e-mail til mig. Lad være med at ringe, da jeg ikke har scorekortene lige foran mig. 

Inden du gør noget at det, skal du først forsøge at opdatere siden, ved at trykke på den cirkelrunde pil i menu-linien ved siden af feltet, hvor du skriver www.fgk-senior.dk. Pilen kan være både i højre og venstre side, alt efter hvilke browser du benytter. Prøv også at trykke på F5 tasten.

Ser du ikke det du forventer, så skriv. Husk at starte med navn og medlemsnummer og derefter en kort beskrivelse af problemet. Jeg læser min mail flere gange om dagen, og svarer altid. Min mailadresse kan ses i højre side her på hjemmesidens forside.

-jk


29. april

I skal da også have ros.!

97 ud af 98 tilmeldinger inden kl. 12.00 fredag - endda uden liste på opslagstavlen - må siges at være flot. Tak for det. Det gør det hele lidt nemmere :).

God weekend til jer alle - vi ses mandag i godt forårsvejr.!

/Seniorudvalget


24. april

Først i vaskemaskinen - så i tørretumbleren.

Man havde det ligesom snavset vasketøj på turen til Sindal Golfklub i dag. Først en grundig afvaskning og derefter blæst godt og grundigt igennem. Men trods disse genvordigheder var det en dejlig tur i det smukt, bakkede tærren på den flotte bane i Sindal. Og på trods af mange afbud (10.!) blev vi godt modtaget af værterne i Sindal.

Resultater:

Bedste FGK-dame: Birthe Christensen, 25 stb.

Bedste FGK-herre: Knud Nielsen, 35 stb.

Nærmest Flaget hul 2: Aage Gøgsig, FGK 6,79 m.

Nærmest Flaget hul 16: Aage Gøgsig, FGK 5,85 m.

Holdspillet:

1. Mogens Møller, Bent Thomsen, SG og Niels Chr. Andreasen og Poul Jensen, FGK, 111 point.

2. Poul Frederiksen, Jørgen Barkholt, SG og Knud  Nielsen og Aage Gøgsig, 108 point.

3. Henning Larsen, Elgaard Christensen, SG og Erik Jensen, FGK, 105 point.

Meeen - 20 deltagere fra FGK var lige i underkanten.

/Seniorudvalget.


23. april

Afbud.

Der er desværre indløbet en del afbud til Sindal i morgen. Men vi kan ikke bruge "afbudsknappen", når vi spiller ude. 

Derfor har jeg bedt jer der har meldt afbud, om at ringe til Sindal - Jørgen Barkholt 2467 5212 - hvilket jeg håber i har gjort, da der er være ting, som jeg ikke kan tage stilling til - mad, startlister, scorekort etc.

/Aage


15. april

Præcisering.

Jeg vil gerne bede jer om at overholde fristen ved tilmeldinger - fredage kl. 12.00! 

Startlisten bliver altid lavet umiddelbart efter middag og det er en omstændelig opgave at tilrette den. Hvis du ikke fik dig tilmeldt inden kl. 12.00, så ring hellere end at sende en mail. 

Efter startlisten er offentliggjort på hjemmesiden - eller tavlen - er det vagten, der har ansvaret for denne. 

Du kan se på startlisten om der er plads på et af holdene. Måske er du heldig at vagten kan hjælpe dig, ellers må du møde op - eller ringe - mandag morgen og håbe på en plads.

Og vær lidt tålmodig, hvis ikke du får svar på din tilmelding omgående. Der kan gå nogle få sekunder inden den kommer. Så behøver du heller ikke at sende 10 tilmeldinger til samme match inden for to minutter lørdag morgen :)

God påske - ses tirsdag.

/Aage


15. april

Startlisten til tirsdag er på. Og bemærk - til Sindal næste mandag d. 24. april.!

Trods anden spilledag er der fin tilslutning til vores match. Men fri os for vintervejr.!

Tilmeldingen til Sindal skal ske senest tirsdag d. 18. april kl. 18.00, da Sindal gerne vil have detagerlisten onsdag. I kan f. eks. melde jer til hos vagten på tirsdag.

/Seniorudvalget


12. april

Næste spilledag er TIRSDAG - og tur til Sindal

På grund af påsken er næste spilledag tirsdag d. 18. april. Og så ser vi frem mod vores tur til Sindal mandag d. 24. april. Tilmelding til Sindal kommer senere på ugen.

/Seniorudvalget


12. april

Handicapreguleringen starter.

Fra d. 14. april kan der handicapreguleres. Derfor bliver seniorgruppen reguleret fra og med tirsdag d. 18.april. Vi kan derfor ikke spille med lejeforbedring "Through the Green" fra denne dag.

/Seniorudvalget


10. april

Diskvalificeret i denne uge

1174 - ingen underskrift

-jk


4. april

Flot start på sommersæsonen.

Med 100 startende til den første match må det siges, at vi kom rigtig flot i gang med sommerturneringen. Mange flotte scores så tidligt på sæsonen, og flot vejr til starten. Vi håber det er udtryk for sommerens dyster.

Der var desværre sket en lille kommunikationsfejl. Når vi spiller Nærmest til Flaget, er hul 2 for 9-hl.-spillerne og hul 13 for 18 huls. Det skal vi nok huske at bekendtgøre på startlisten efterfølgende. 

Vi har justeret hcp-grupperne lidt, da der var kommet rigeligt mange i gruppe 2. Vi ser nu i den første måned om det har udjævnet sig.

/Seniorudvalget


3. april

Diskvalificeret i denne uge

15021 - ingen underskrift

-jk

Tilbage til indhold