2019 - Seniorklubben

Gå til indhold
Nyhedsarkiv
3. december 2019
Årsafslutningen 2. december 2019.
Glöggmatchen.
Vi startede dagen med en glöggmatch på en rigtig flot og vindstille morgen. Men vi må så også acceptere, at det er fornuftigt at lukke banen i regnfulde perioder.! Banen mandag var mest is, der gjorde det meget vanskeligt og risikofyldt, at bevæge sig rundt, men alle kom velbeholdent i mål. Vi måtte dog lukke hul 2, da flaget stod midt på et isbelagt areal.
Efter matchen var der glögg og æbleskiver og præmier til de vindende hold:
1. Hold 8C – Karl. E. Andreasen, Erik Jensen og Vita Lolk – 27 point
2. Hold 9B – Ole B. Nielsen, Søren Helbo og Jette Overgaard – 29 point - BS3.
Derved sluttede vi dette års matcher og så frem til årsfesten samme dag i Arena Nord.
Årsfesten 2019.
Kl. 15.00 mødte godt 60 feststemte golfere op til nogle hyggelige timer som afslutning for sæson 2019. Her blev der serveret en rigtig god gammeldags julefrokost, som fik mange anerkendende ord med på vejen. Et lille sanghæfte blev også brugt flittigt. Efter den gode mad og med et par snapse indenfor vesten blev der tid for overrækkelse af præmier til årsvinderne. Der er spillet 20 runder i denne sæson med de 15 bedste tællende:
Vinderne i de fire grupper er:
9 hl. rækken: Anders Thygesen Christensen – 79 point. (51 deltagere)
18 hl. gruppe 1: Per Hundborg – 148 point. (34 deltagere)
18 hl. gruppe 2: Henny Gretha Petersen – 120 point (28 deltagere)
18 hl. gruppe 3: Kaj Wagner – 129 point (34 deltagere).
Alle resultaterne bliver slået op på denne side senere.
I alt har der været 147 deltagere fordelt med 42 damer og 105 herrer. Fem af disse har deltaget i alle 20 matcher: Per Hundborg, Karl. E. Andreasen, Henny Gretha Petersen, Arne Guldsing og Preben Severinsen.
Efter præmieuddelingen blev seniorudvalget takket for deres indsat og fik overrakt en gavekort. I løbet af året er Vibeke Ankerstjerne trådt ud af udvalget og på årsfesten blev Hanne Jørgensen præsenteret som nyt udvalgsmedlem.
Og så sluttede det hele med tre timers dans, hvor DJ Finn P. stod for masser af danseglad musik, der ramte plet og der var ikke mange minutter, hvor dansegulvet ikke var besat.! Det hele sluttede med den stemningsfulde ”Skul gammel venskab ren forgo..”
Tak for jeres deltagelse og tak for i år. Vi glæder os allerede til den anden mandag i januar, hvor vi starter igen - hvis vejrguderne tillader.
/Seniorudvalget
1. december 2019
Der er nu kommet grønt lys for glöggmatchen..!!
Så vi mødes alle i morgen tidligt senest kl. 08.15. Der advares imod en del is og smattet føre, så pas på allesammen. Der er kommet et par enkelte ændringer i holdlisten.
Bemærk, at vi ALLE slår ud fra tee 50..!
/Seniorudvalget
30. november 2019
Alt er klart til mandag.
Det eneste vi mangler er accept til at spille på banen.!
Lige nu er banen lukket, men vi følger nøje udviklingen og orienterer her og på facebook.
Uanset hvad, spiser vi æbleskiver og drikker glögg mandag formiddag og holder fest om eftermiddagen.!
Startliste er sat på. God weekend.
/Seniorudvalget
25. november 2019
Glöggmatchen mandag d. 2. december
Du kan stadig nå at tilmelde dig til glöggmatchen på mandag. Du kan blot bruge menuknappen "Årsafslutning". Sidste frist er fredag kl. 12.00. Der kan kun tilmeldes fra denne side eller på 2421 4931.
/Seniorudvalget
22. november 2019
Aflyst på mandag - det ser håbløst ud.!
Banen er lukket nu og med de vejrudsigter der er forventer vi ikke, at den bliver åbnet igen til mandag. Der var 46 tilmeldte, men da vi kun har to spilledages præmier tilgode, vil vi vente med dem til det nye år.
Tilmelding til årsafslutningen.
Mandag d. 25.11 er der sidste tilmelding til årsfesten. Vi beder jer tilmelde jer senest kl. 12.00. Så håber vi på, at vi kan få en rigtig hyggelig dag med en golfmatch med glögg og æbleskiver om formiddagen og god mad og drikke om eftermiddagen  og ikke at forglemme uddeling af præmierne for årsspillet.!  
Der er en pæn tilmelding allerede nu, men vi kan godt være flere i Loungen..
/Seniorudvalget
18. november 2019
Spisedag på mandag d. 25.11.19
Årets sidste spisedag er planlagt til mandag. Vi spiller holdspil (3 bedste), men samtidig spiller vi en individuel turnering med præmiering, som i almindeligt vinterspil.!
Du skal tilmelde dig på knappen der hedder "Spisedag".
Der var meget fugtigt derude i dag, men der kommer sikkert høje scores alligevel.
/Seniorudvalget
15. november 2019
Startlisten på plads til mandag.
Så er vi klar til årets sidste almindelige spilledag. Startlisten er klar og sat på. Vi har fået tilladelse til at slå første bold ud kl. 09.00. Det er vi meget tilfredse med. Der er endnu ikke åbnet for golfbiler. Det håber vi der kan blive til de to sidste gange vi spiller i år.
God weekend - ses mandag.
/Seniorudvalget
12. november 2019
Så fik vi "hul" på vinterbanen.!
Som forudset blev der scoret mange point og banen er forholdsvis let at spille. 52 spillere - 30 bedre end handicap.! Det skal vi måske se på. Men på mandag spiller vi efter samme opskrift - 50 - 54 - 58, så tager vi det op til vurdering.
Det gør ikke noget, at i tilmelder jer årsafslutningen allerede nu :)
/Seniorudvalget
10. november 2019
Det ser ud til at lykkes.!
Alt tegner til, at vi kan spille i morgen. Godt nok til vintergreens, men bedre end ingen spil.! Desværre har vi ikke fået tilladelse til at starte tidligere endnu, men det arbejder vi på.
Vi starter på hul 10 i denne uge og vi fastholder, at vi bruger de sædvanlige 50, 54 og 58 scorekort indtil videre, uanset bane er blevet væsentlig kortere.! Der må forventes meget høje scores.
Ses mandag.
/Seniorudvalget
3. november 2019
AFLYST MANDAG d. 4.11.
Som lidt forventet blev banen lukket igen pga den megen vand. Så aflyst i morgen. Beklager.
Så kan i jo gå ind og melde jer til afslutningsfesten..!
Men vi prøver igen næste mandag. Der skal sendes en ny tilmelding.
/Seniorudvalget
2. november 2019
Tilmeldingen til Årsafslutning er nu klar.
Så er det tiden at du skal tilmelde dig til vores årsafslutningsfest og glöggmatch mandag d. 2. december.!
På meny-knappen "Årsafslutning" kan du se programmet for dagen. Her kan du også tilmelde dig både til match og fest. Hvis nogen af jer ønsker at sidde sammen, kan i skrive det i tekstrubrikken. I kan også skrive jer på listen på opslagstavlen i klubben.
Vel mødt til en festlig dag.
/Seniorudvalget
1. november 2019
Startliste til mandag
Så er vi klar til vinterspillets første runde. Men vær opmærksom på vejret - det tegner ikke for godt. Der skal ikke så meget til inden man lukker banen igen.!
Af en eller anden årsag må vi ikke slå ud før kl. 10.00.! Men sådan er konditionerne lige for øjeblikket. Det giver selvfølgelig nogle udfordringer og vi må se stort på ønsker om tidlige starttider. Vi skal nok sørge for at fordele det efter bedste evne. Ønsker om sene starttider er velkomne :).
Husk lige at nærlæse indlægget nedenunder.
God weekend - vi ses forhåbentlig mandag.
/Seniorudvalget
29, oktober 2019
Vinterspil, HCP-regulering, starttider.
Som nævnt spiller vi vinterspil fra og med mandag d. 4.11. Tilmeldingen er åbent. Det er en 9 hl. turnering, men hvis banen er åben, kan man gå videre på 18 huller. Dette skal meddeles ved tilmelding. Scorekort skal dog afleveres efter de ni første huller og inden man går på de sidste ni. Bemærk de nye HCP-inddelinger. Disse kan ændres hen over turneringen, hvis det viser sig, at fordelingen er helt skæv.!
Handicapreguleringen ophører nu, men det er dog tilladt at spille en selvvalgt EDS runde (så længe der spilles sommerbane), men dette skal meddeles udvalget (vagten) INDEN der spilles.
Som i kan se på tidsbestilling er banen lukket indtil kl. 10. Vi ser lige om vi kan få tilladelse til at slå ud før, hvis vejret arter sig. Og så håber vi, at vintergreens snart åbner, så vi kan spille til dem i tilfælde af frost.!
/Seniorudvalget
28. oktober 2019
Hyggelig spisedag uden spil.
50 seniorer mødte op til et par hyggelige timer i Bistroen, nu da banen er lukket pga vand. Der blev nydt et par stykker lækkert smørrebrød og med præmieuddeling fra de seneste par måneder, blev der sat punktum for sommerspillet.
Udvalget fortalte lidt om kommende aktiviteter og vinterspillet især. Årsafslutningsfesten blev også vendt og der vil komme tilmelding op i denne uge. Pga besparelser ifm den aflyste "ekstratur", vil der komme et par favorable tilbud omkring aktiviteterne d. 2. december.
Tilmeldingen til vinterspillet er nu åbent. Det bliver en 9 hl. match med mulighed for at gå videre på 18 huller, hvis banen er til det. Der kan komme lidt andre restriktioner omkring vores spil, men det ser vi på, når der foreligger noget konkret.!
/Seniorudvalget
27. oktober 2019
Aflysning i morgen mandag. Vi fastholder spis og præmieuddeling.
Desværre må vi konstatere, at grundet den megen regn er banen lukket og vi kan ikke gennemføre spillet i morgen.
Da Christina i Bistroen har disponeret indkøb til spisedagen, fastholder vi denne. Dvs, at vi mødes kl. 11 til et par hyggelige timer med lidt mad og præmieuddeling, samt en snak om kommende aktiviteter.
Vi forventer, at I alle støtter op omkring denne beslutning. Prisen for arrangementet kr. 60,-.
/Seniorudvalget
26. oktober 2019
Klar til spisedag på mandag.
Holdsedlen er sat på hjemmesiden. Vi må desværre kunne spille bagni, da greenkeeperne skal i gang med at prikle forni mandag morgen. Der bliver lidt trangt, men vi må finde ud af det. Der er et par huller, der er tre hold på, men hellere det end starte på 13-14-15.! Det er stadig forbudt at køre buggy's.
Skulle der komme så meget vand i weekenden, at banen bliver lukket igen, fastholder vi spisningen og præmieuddelingen. Der bliver i så fald mødetid kl. 11.00. Tjek lige mandag morgen på hjemmesiden og facebook.
/Seniorudvalget
21. oktober 2019
Slut med spil om årspoint.
Efter dagens runde, som kun blev en 9 hl. runde, er vi færdig med spillet om årspointene. Desværre var der forbud mod at køre buggys i dag, så der var et par stykker af jer, som måtte blive hjemme. Det beklager vi, men det kan vi desværre ikke umiddelbart lave om på.
Resultatet bliver offentliggjort ved årsafslutningen mandag d. 2. december. Husk det er jeres 15 bedste runder der er tællende.!
Nu har vi spisedag på mandag og så tager vi fat på vinterspillet, som er en 9 hl. turnering. Man må gerne gå videre på 18 hl., men startkortet skal afleveres efter 9. Vi ændrer hcp-grænserne lidt, så vi kan få et lige antal i grupperne.
/Seniorudvalget
20. oktober 2019
Banestatus
Der er ikke løbet nogle nye informationer ind i over weekenden, så vi må formode, at vi kun kan spille for-ni. Det betyder, at turneringen i morgen kun spilles over ni huller. For 18 huls spillerne betyder det, at man får årspoint efter 9 huller, dvs. 18 point giver 6 årspoint, 17 point giver 5 årspoint osv.
Der er ikke åbent for kørsel med buggy.
/Seniorudvalget
18. oktober 2019
Startlisten til mandag er på plads.
Så er årets sidste startliste til årspoint på plads. Som sædvane er holdene sat sammen, så der er "topkamp" i alle grupper :)
God fornøjelse - vi krydser fingre for vejret i weekenden.!
/Seniorudvalget
16. oktober 2019
Seniorernes facebook side.
Vi har oprettet en facebookside der hedder fgk senior. Vi anbefaler alle golfseniorer, der er på facebook, at tilmelde sig der.
/Seniorudvalget
14. oktober 2019
Endnu en træls aflysning.
Vi ved ikke helt hvem der har kappet forbindelsen til vejrguderne, men der er tilsyneladende knas på tråden med to aflysninger i træk.!
Men vi forsøger igen næste mandag, som bliver sidste runde om årspoint - hvis vejrguderne vil.!! I skal tilmelde jer igen på sædvanlig vis.
Fortvivl ikke helt. Der er noget godt på vej.!
Mandag d. 2. december er vi klar til årsafslutningen (indendørs). Arenaen er bestilt. Musikken er bestilt. Menu'en er ved at blive sammensat. Glögg'en og æbleskiverne er sat på bedding. I skal blot reservere dagen og få danseskoene pudset.! Der kommer indbydelser op 1. november.
/Seniorudvalget
14. oktober 2019 kl. 07.55
SPILLET ER AFLYST I DAG..!!
Vi har netop fået meddelelse fra greenkeeperen, at banen er lukket pga den megen regn og står under vand.
Nærmere senere
/Seniorudvalget
11. oktober 2019
Startlisten på plads.
Rigtig flot deltagerantal på mandag.
Bemærk, at alle skal starte på hul 10. Derfor spiller vi alle til Nærmest til Flaget i to slag på hul 16.
God weekend - vi ses mandag.
/Seniorudvalget
8. oktober 2019
Tilmelding til mandag.
Da vi har erfaring for, at der er en stor udskiftning i persongalleriet på mandagene, beder vi jer tilmeldte jer igen til kommende mandag.
/Seniorudvalget
7. oktober 2019
Ændring i årsplanen.
Pga aflysningen i dag har udvalget besluttet at lave en ændring i årsplanen. Den planlagte spisedag mandag d. 21. oktober udskydes til mandag d. 28.oktober og vi spiller i stedet en runde tællende til årspointene mandag d. 21. oktober.
Vi har iøvrigt forhørt hos baneudvalget, hvornår der bliver etableret vintergreens. Aflysningen i dag kunne være undgået, hvis dette var sket.! Så kunne vi have spillet til dem. Vi håber, de er på plads inden næste mandag.!
/Seniorudvalget
7. oktober 2019
SPILLET ER AFLYST I DAG
På grund af frost i banen, er der indtil videre lukket for spil.
Vi bliver derfor nødt til at aflyse i dag.
/Seniorudvalget
5. oktober 2019
Startlisten på plads til mandag - bemærk 9 hl. spillere skal på bagni.!
Årets næstsidste startliste til årsspillet er sat på. Og endelig kunne vi få 9 hl. gruppen til at se på bagni, idet de starter der på mandag. Starttiderne er lavet sådan, at sidste 9 hl. bold har slået ud inden 18 spillerne turner fra forni.
God fornøjelse og god weekend.
/Seniorudvalget
2. oktober 2019
Så går slutspurten ind om årspoint.
Med to spilledage tilbage i  kampen om årspointene, er der for alvor lagt om til en spændende slutspurt. Det er stadig åbent i de fleste grupper, og det kan blive afgjort på sidste spilledag.
Husk, at det er de 15 bedste runder, der er tællende og det endelige resultat offentliggøres først til vores årsafslutning mandag d. 2. december.
Ses mandag
/Seniorudvalget
28. september 2019
Klar til mandag.
Startlisten til mandag er på plads. Vi har første tee off kl. 08.00, da der er lidt mørkt om morgenen nu.
God weekend.
/Seniorudvalget
23. september 2019
Fin dag sammen med Sindal seniorerne.
I dag havde vi en rigtig hyggelig dag sammen med seniorklubben fra Sindal. Vi spillede en 18 hl. holdmatch med følgende resultater:
Holdspillet - bedste 3 spillere:
1. Hold 8B - Erik Jensen, Thorkild Christoffersen, Grethe Olesen, FGK og Jonna Barkholt , SG, 115 point.
2. Hold 17A - Ole Nielsen, Knud Mellergaard, FGK og Elgaard Christensen, Torben Madsen, SG, 113 point.
3. Hold 1A - Birthe Christensen, Aage Gøgsig, FGK og Rita Pedersen, Jørgen Barkholt, SG, 111 point.
Individuelt:
Bedste dame:
Sindal: Rita Pedersen, 32 point.
Frederikshavn: Birthe Christensen, 33 point
Bedste herre:
Sindal: Torben Munk Madsen, 37 point
Frederikshavn: Thorkild Christoffersen, 39 point.
Nærmest til Flaget;
Hul 2: Herrer - Per Mølgaard, FGK, 5,65 m
Hul 2: Ingen damer på green.
Hul 13: Damer - Birthe Christensen, FGK, 4,84 m
Hul 13. Herrer - Kaj Jensen, FGK, 13,17 m
/Seniorudvalget
90 år og still going strong.!
Onsdag d. 18. september fylder Erik Andersen 90 år. Erik er stadig meget aktiv og har sin daglige gang i Golfklubben. Erik deltager i seniordagen. Foruden dette er der næppe en dag, hvor man ikke kan møde Erik på banen eller på træningsområderne.
Vi ønsker Erik tillykke med den runde dag.
/Seniorgolferne
                        


16. september 2019
Så gælder det matchen med Sindal.
Der er åbnet for tilmelding til matchen på mandag d. 23.9 sammen med Sindal seniorerne. Tryk ind på "Sindal tilmelding" og book dig. Vi håber at i støtter godt op omkring denne sidste af årets venskabs-matcher.
/Seniorudvalget
116-1603 Kirsten Højriis er gået bort.
Det smertede os at høre, at Kirsten Højriis er gået bort efter kort tids sygdom. Vores tanker går til Poul Erik og familien.
Æret være Kirsten Højriis minde.
/Seniorudvalget
2. september 2019
Spisedagen blev afviklet i fint "efterårsvejr".
Vi fik taget hul på efterårssæsonen med en 9 hl. TEXAS og spisedag. 62 spillere var mødt op og resultaterne blev følgende:
ForNi:
1. Hold 1B - Viggo Thomsen, Jørgen Jørgensen, Svend Aage Jensen og Hans H. Jensen, 39 slag.
2. Hold 9A - Birthe Christensen, Jan Hansen og Jørgen Thomsen, 40 slag. Bedste sidste seks.
BagNi:
1. Hold 18A - Bent Toldbod, Erik Jensen, Preben Severinsen og Erik Vejby, 39 slag.
2. Hold 10A - Per Mølgaard, Arne Guldsing, Svend Thomsen og Lene Klit Simonsen, 40 slag. Bedste sidste seks.
Nærmest til Flaget:
Hul 2: Herrer: Poul Kristiansen, 2,25 m - ingen damer på green.
Hul 13: Herrer: Karl E. Andreasen, 4.13 m. Damer: Elin Guldsing, 4.46 m.
Klappepræmie:
Hold 8B: Palle Andersen, Poul Kristiansen, Niels Chr. Andersen og Else Beith Thomsen.
/Seniorudvalget
30. august 2019
Startlisten klar til mandagens spisedag.
God weekend.
/Seniorudvalget
28. august 2019
Flot beløb til Stafet for Livet
Mandag d. 19. august spillede FGK-seniorerne til "Stafet for Livet". Der kom ialt kr. 3.975,- i kassen. Dette beløb rundede seniorgruppen op til kr. 5.000.- som blev afleveret ved arrangementet på Knivholt i forgangne weekend.
Det var fjerde år i træk, at seniorspillerne kunne aflevere et flot beløb til dette formål.
/Seniorudvalget


27. august 2019
Årets største deltagelse.
Mandagens spil blev nydt af årets største deltagerantal - 84.!
Det var også et smukt sensommervejr og det benyttede mange sig af til at forbedre deres handicap ved flotte scores. Tillykke med det. Ses mandag til spisedag.
/Seniorudvalget
26. august 2019
Jammerbugt aflyst - Sindal inviteret igen og ny spisedag..!!
Desværre må vi aflyse vores tur til Jammerbugt på mandag. Der var for lidt tilmeldt (under tyve) og forudsætningen var 30 spillere. Desværre.
Vi har i stedet rykket vores spisedag fra d. 16. sept. til mandag d. 2. september. I kan tilmelde jer her fra siden fra i aften. Gunstart kl. 09.00 og mødetid senest kl. 08.15.
Vi måtte desværre aflyse vores match mod Sindal pga vandmængder. Sindal vil gerne til Frederikshavn og qua de ovennævnte ændringer har vi inviteret Sindal til at besøge os mandag d. 23. september i stedet for.
Lad os få stor opbakning til disse arrangementer også.
/Seniorudvalget
22. august 2019
Det går lidt trægt..!
Tilmeldingen til vores tur til Jammerbugt d. 2. sept. går lidt langsomt. Vi ved godt, at tilmeldefristen er sat til torsdag d. 29. august, men vi kunne godt tænke os en tilkendegivelse af, om vi kan komme op på det nødvendige deltagerantal på ca. 30. Hvis du vil deltage i turen, må du gerne tilmelde dig senest mandag på seniordagen. Vi ses.
/Seniorudvalget
17. august 2019
Startlisten til mandag er sat på.
/Seniorudvalget
12. august 2019
Stafet for Livet på mandag.
De seneste år har seniorgolferne samlet ind til arrangementet på Knivholt - Stafet for Livet. Denne fine tradition fortsætter vi med, så på mandag d. 19. august spiller vi med dobbelt gebyr - kr. 50.-. Det er naturligvis tilladt at give endnu mere. Gebyret går ubeskåret til dette arrangement. Vi har bidraget med 4-5000,- kr de senere år og det beløb vil vi gerne op på igen.
/Seniorudvalget
12. august 2019
Åbent for tilmelding til Årets Ekstratur mandag d. 2. september 2019 Jammerbugtens Golfklub i Fjerritslev.
Vi kører samlet i bus fra Frederikshavn (fra p.plads på golfbanen) kl. 07.30.
Kaffe på golfbanen ved ankomst. Gunstart kl. 10.00. Vi spiller 18 hl. holdspil.
Efter spillet spiser vi frokost i golfklubben. Retur til Frederikshavn kl. ca. 15.30.
Hele arrangementet koster kr. 400,- pr. deltager ved min. 30 deltagere.
Beløbet indbetales på konto 7450 1541887 eller mobilpay 2961 2488 (Lona). Husk at meddele navn ved overførslen.
Tilmelding senest torsdag d. 29. august kl. 17.00 på opslag i klubben eller her fra hjemmesiden på tilmeldeknappen "Årets Tur".
/Seniorudvalget
11. august 2019
AFYST I MORGEN - BANEN LUKKET.!!
Vi må derfor aflyse matchen mod Sindal i morgen.
/Seniorudvalget
11. august 2019
Det ser tvivlsomt ud..!!
Vi har fået melding fra greenkeeperen, at der kommer en afgørelse kl. 17 om banen forbliver lukket. Vi afventer.
/Seniorudvalget
10. august 2018
Matchen mod Sindal på mandag.?
Alt er klart, men hvad siger vejret.? Og netop nu til morgen er banen blevet lukket for weekenden. Vi prøver at holde os opdateret løbende.
/Seniorudvalget
5. august 2019
Tilmelding til Ekstra turen og Stafet for Livet.
Tilmeldingen til turen til Fjerritslev mandag d. 2. september (se opslag længere nede ad siden) kommer her på siden  fredag efter at tilmedlingen til Sindal matchen er lukket.
Mandag d. 19. august spiller til igen til arrangementet på Knivholt - Stafet for Livet - som afvikles den 24. og 25. august.
/Seniorudvalget
3. august 2019
Startlisten er klar til mandag.
Og så kigger vi lidt frem mod næste mandag, hvor Sindal seniorerne kommer på besøg. Du kan tilmelde dig allerede nu på menuknappen "Sindal tilmelding".
God weekend.
/Seniorudvalget
30. juli 2019
Igen en fin mandag.
Efter et voldsomt uvejr søndag aften, var der klaret flot op til mandagens seniorgolf. Enkelte vandpytter på banen, men rigtig godt golfvejr og mange gode resultater.
Desværre skete der en misforståelse, da en 18-hul spiller havde noteret sig på hul 9 med Nærmest til Flaget i to slag. Dette hul var forbehold 9 hl. spillere, som bekendtgjort på  startlisten. Om dette har forhindret nogen 9 hl. spillere i at skrive sig på, vides ikke. Beklager. Vi forsøger at være mere konkrete næste gang.
Ses igen mandag.
/Seniorudvalget
28. juli 2019
116-1635 Holger C. Larsen er gået bort.
Der indløb en kedelig besked i morgen, at Holger C. Larsen var sovet ind på Frederikshavn Hospice natten til i dag efter lang tids sygdom. Holger var en af vore trofaste seniorspillere og vellidt på grund af venlige og rolige væsen. Vore tanker går til Holgers familie.
Æret være Holger C. Larsens minde.
/Seniorudvalget
23. juli 2019
Lidt fugtighed kom der da ned.
Men ikke nok til at slå seniorspillere ud af stilen. Og der var da også et par stykker, der for alvor brændte banen af.!
Startlisten til mandag kommer sikkert først på siden fredag aften eller lørdag formiddag, men der er stadigvæk tilmeldingsfrist om fredagen kl. 12.00.!
Hvis du skulle komme for sent, så ring. Det er ikke givet, at tilmeldeboksen bliver set efter kl. 12 fredage.
/Seniorudvalget
.
20. juli 2019
Startlisten er klar til mandag.
80 friske seniorspillere er tilmeldt til mandag. Meget fint her i ferietiden.
God weekend - vi ses mandag.
/Seniorudvalget
17. juli 2019
Fine resultater i dejligt sommervejr.
Trods ferietid med rejser, besøg etc. var vi 75 seniorgolfere på plads i mandags. Der blev mange flotte scores med nye handicaps tilfølge.
Glædeligt at se, at nye seniorspillere allerede tager godt for sig af retterne :).
Ses igen på mandag.
/Seniorudvalget
13. juli 2019
Så er startlisten på plads. Tak for tålmodigheden. God weekend. :)
/aage
12. juli 2019
Startlisten til mandag bliver ikke sat på siden før lørdag eftermiddag.
/Holdsætteren
8. juli 2019
Årets ekstratur d. 2. september.
Årets ekstratur går denne gang til Jammerbugtens Golfklub i Fjerritslev. Vi kører samlet i bus fra Frederikshavn ved halv otte-tiden, drikker en kop morgenkaffe på golfbanen, spiller 18 hl. holdspil med gunstart kl. 10 og spiser frokost på banen efter spillet. Hele arrangementet koster kr. 400,- pr. deltager ved min. 30 deltagere.
Der kommer opslag om tilmelding ca. 1. august.
/Seniorudvalget
8. juli 2019
Texas og spisedag i fremragende vejr.
66 seniorspillere deltog i dagens match og efter et par stykker lækkert smørrebrød, var der tid til præmieuddeling for perioden og dagens match.
Resultater holdspil:
Forni:
1. Hold 2B - Ingelise Niilonen, Poul Kristiansen, Knud Nielsen og Vagn Clemmensen, 39. Bedst sidste 6.
2. Hold 1A - Per Mølgaard, Flemming Birkmose, Aage Gøgsig og Lene Klit Simonsen, 39.
Bagni:
1. Hold 17A - Ole B. Nielsen, Anders T. Christensen og Preben Severinsen, 37.
2. Hold 11A - Jørn Laursen, Svend E. Haller, Henny Petersen og Hanne Jørgensen, 38.
Nærmest til Flaget:
Hul 2: Damer - ingen. Herrer: Aage Gøgsig, 11,52 mtr.
Hul 13: Damer - Hanne Jørgensen, 6,00 - herrer: Jørn Laursen, 6,60 mtr.
"Klappepræmie":
Hold 10C: Søren Helbo, Erik Jensen, Grethe Olesen og Sten Hviid Mortensen.
/Seniorudvalget
6. juli 2019
Holdene er sat til mandagens Texas og spisedag - se Startliste.
Vi mødes senest kl. 08.15 til indtjek og information. Vi skal spille 9 hl. Texas med efterfølgende let frokost og præmieuddeling. Nærmest til flaget på hul 2 og 13.
For at gøre spillet mere varieret og undgå, at man bruger samme spillers drive hele runden, har vi ændret lidt på reglerne. Nu skal alle fire spilleres udslag (drive) benyttes minimum to gange.! Det er kaptajnens opgave at holde styr på dette, men det burde ikke være svært. Ved tre spillere på holdet, skal man bruge tre udslag fra hver spiller. Og som sædvanligt slår alle herrespillere ud fra tee 58 og damerne tee 50.
God weekend - vi ses mandag morgen.
/Seniorudvalget
29. juni 2019
Klar til mandag.!
Startlisten til mandag er sat på og måske bærer den lidt præg af at vi nærmer os sommer- og ferietiden.
Der er allerede nu åbnet for tilmelding til spisedagen d. 8. juli. Tilmeld til på menupunktet "Spisedag". På spisedagen vil vi også afsløre, hvor årets "ekstratur" går hen.!
God weekend - nyd det fine sommervejr.
/Seniorudvalget
25. juni 2019
Rigtig fin dag på Hvide Klit.
Det blev en rigtig god dag på Hvide Klit. Rigtigt golfvejr og ingen vind. Og banen stod fint overalt. Og selskabet var også på toppen. Vagn Clemmensen fejrede sin fødselsdag ved at blive bedste FGK-herre. Tillykke med det.
Resultater - holdspil (tre bedste):
1. Hold 11- 115 point: Finn Justesen, Bent Thomsen, HK og Per Mølgaard, Thorkild Christoffersen, FGK.
2. Hold 13 - 109 point: Verona Sørensen, Hanne Mosbæk HK og Kaj Jensen, Søren Helbo, FGK.
3. Hold 3 - 107 point: Anders Pedersen, Søren Højbjerg, HK og Jørn Lauridsen, Astrid Mortensen, FGK.
Individuelle FGK:
Damer - Birthe Christensen - 27 stb.
Herrer - Vagn Clemmensen - 33 stb.
Nærmest til Flaget:
Per Mølgaard, Thorkild Christoffersen og Poul Kristiansen, FGK. Hanne Mosbæk, HK.
Tak for en dejlig dag.
/Seniorudvalget
21. juni 2019
Startliste til Hvide Klit er sat på.
Vi stiller med 28 mand til Hvide Klit på mandag. Det er ikke helt dårligt. Startlisten er sat op under  menupunktet "Startliste". Alle deltagerne skulle have fået besked på mail, da Hvide Klit bruger golfbox.
God weekend til jer alle.
/Seniorudvalget
19. juni 2019.
Præcisering.!
Som det fremgår af vore "Bestemmelser" kan man ikke  hoppe fra 9 hl til 18 hl eller modsat efter forgodtbefindende. Derfor vil man miste de optjente årspoint, hvis man skifter til en anden gruppe.
Hvis du ønsker at skifte, skal dette meddeles inden man skifter.
/Seniorudvalget
19. juni 2019
Resultat fra mandag er sat på.
Det ser ud til at gruppe 3 er blevet en del større i denne sæson. Vi ser på udviklingen.
Husk at tilmelding til mandag på Hvide Klit slutter torsdag. Se opslag længere nede på siden.
/Seniorudvalget.
14. juni 2019
Startlisten til mandag er på plads.
Vi har lavet en lille ændring i udfordringerne således, at der er præmie til Længste Drive M/K. Bolden skal naturligvis lande på fairway. Herrerne slår deres slag på hul 4 (der er der  samme teested for 54 og 58). Damerne på hul 8. Der skelnes ikke mellem grupperne.
God weekend.
/Seniorudvalget
Tur til Hvide Klit.
Der er nu sat tilmeldeknap på til turen til Hvide Klit mandag d. 24 juni. Se i menu til venstre " Hv-Klit tilmelding".
Lad os møde talstærkt op - bemærk betalingsformen.!
/Seniorudvalget
9. juni 2019
Bemærk.!
Startlisten til tirsdag er sat på. Der er en lille trykfejl på datoen. Det er TIRSDAG d. 11. JUNI.
God pinse til jer alle.
/Seniorudvalget
4. juni 2019
Tur til Hvide Klit.
Mandag d. 24. juni skal vi en tur til Hvide Klit. Der er kommet indbydelse og konditionerne er følgende:
Holdturnering med individuelle resultater. Damer spiller fra tee 48 og herrer fra tee 52 og 58. Bedes meddelt ved tilmelding. Gunstart kl. 09.00 og mødetid senest kl. 08.15. Greenfee kr. 175,- og frokost kr. 135.-. Tilmelding senest fredag d. 21. juni.
Info om tilmelding kommer i løbet af ugen.
/Seniorudvalget
4. juni 2019
Ros fra resultatsekretariatet.!
Vi har fået ros for at tackle problemet med den manglende scorekort-udskrivning i mandags. Næsten alle scorekortene var udfyldt korrekt og med let-læselig skrift.!
Godt gået..!
Resultaterne er kommet på.
/Seniorudvalget
28. maj 2019
Vi har modtaget følgende fra handicapudvalget:
Et scorekort skal udfyldes korrekt. Det betyder, at der SKAL være underskrift fra spiller og markør, i markørfeltet øverst SKAL navn skrives tydeligt samt medlemsnummer. Overholdes dette ikke, vil man fremover blive diskvalificeres.
Skriv klart og tydeligt. Skal man rette et resultat, så streg over og skriv i kolonne ved siden af.
På forhånd tak.
Handicapudvalget.


/Seniorudvalget


25. maj 2019
Startliste klar til mandag - lille ændring i årsplanen.
Mandagens startliste er sat på plads. Bemærk vi spiller Nærmest til Flaget i 2 (to) slag.!
Der er sket en lille ændring i årsplanen. Vores Ekstra Tur er flyttet til mandag d. 2. september og en spisedag til mandag d. 16. september.
/Seniorudvalget
20. maj 2019
Donation til klubben.
Seniorudvalget besluttede på mødet i dag, at ville donere kr. 2000.- til klubben nye initiativ. For at det skal være i overensstemmelse med gældende regler, udtrak man ved lodtrækning ti seniorspillere, som bedes sende deres personnummer pr. sms til Aage - 2421 4931 - i løbet af denne uge.
Skulle nogen ikke ønske at være med eller allerede har indbetalt en sum, bedes dette også meddelt Aage, så vi kan udtrække en anden giver.
De ti udtrukne er:
20 - Grethe Olesen
405 - Tage Ravn
437 - Stig Meyer
806 - Viggo Thomsen
1266 - Elin Guldsing
1315 - Vagn Clemmensen
1717 - Hans Jørgen Jensen
1735 - Grethe Jensen
12030 - Jørgen Larsen (vi har modtaget personnummer)
16011 - Ole Vejling
/Seniorudvalget
20. maj 2019.
Lidt vådt på spisedagen.
Mod forventning var der fugtigt vejr til mandagens spisedag, men alle nåede velbeholdne ind til et par stykker lækkert smørrebrød og præmieuddeling.
Vores kontaktperson i FGK's bestyrelse - Ove Christensen -  spillede med og orienterede om arbejdet i bestyrelsen samt det nye tiltag med en donotation på kr. 200,- til klubben. Dette blev vel modtaget og seniorudvalget besluttede efterfølgende, at ville bidrage med 2000.- kr. til det gode formål. Du kan læse i andet opslag, hvordan vi gør det.
Resultater for dagen:
Forni:
Nr. 1 - hold 1B: Per Mølgaard, Grethe Olesen, Svend Aage Jensen og Vagn Clemmensen, 36 slag.
Nr. 2 - hold 3A: Jørgen Larsen, Erik Jensen, Jørgen H. Jørgensen og Grethe Jensen, 38 slag.
Bagni:
Nr. 1 - hold 11B: Søren Helbo, Flemming Birkmose, Birthe Sørensen og Ole Vejling, 38 slag.
Nr. 2 - hold 12: Christian Klit, Anders T. Christensen, Erik Andersen og Thorstein Rydder, 40 slag.
Nr. 2 - hold 18A: Jens Mølbak, Hans Jørgen Jensen, Johnny Moberg og Hans J. Wellejus, 40 slag.
Nærmest til Flaget:
Hul 2 herrer: Lasse Fjell, 13,61 m.
Hul 13 herrer: Finn Merrild, 5,28 m.
Ingen damer på greens i første slag.
Klappepræmie:
Hold 8A: Frede Nejsum, Poul E. Pedersen, Kaj Wagner og Elin Guldsing.
/Seniorudvalget
17. maj 2019
Holdlisten er sat på til mandag.
Så er listen klar til mandagens Texas. Husk mødetid senest kl. 08.15.
God bededag og weekend.
/Seniorudvalget
12. maj 2019
Spisedag mandag d. 20. maj.
Så er der åbent for tilmelding til spisedagen d. 20. maj - menyknap: Spisedag.
Seniorklubbens kontaktperson i bestyrelsen - Ove Christensen - deltager denne dag og vil under frokosten komme med et lille indlæg om det nye tiltag "hjælp klubben". Det er et initiativ, vi varmt kan anbefale vore medlemmer.
/Seniorudvalget
8. maj 2019
Godt i gang med årsturneringen - forlængelse af aftale med MENY, Gl Skagensvej.
Vi er kommer godt i gang med kampen om årspointene. Der er fin tilslutning til vores mandagsspil og allerede nu kan vi forudse en hård kamp om topplaceringerne.
MENY, Gl. Skagensvej, Frederikshavn, har indvilliget i fortsat at være sponsor for Hole In One på seniordagen. Hvis man får det ultimative slag på een af vores seniordage, udløser det en superflot gavekurv til vedkommende.
Vores vinleverandør vil også i dette år være MENY. Købmand Morten Sandahl har lovet os attraktive tilbud til vores præmier og vil være garant for vi får fine vine til fornuftige priser. Vi glæder os til samarbejdet.
/Seniorudvalget
29. april 2019
Herlig dag hos Sindals mandagssvingere.
Som mange gange tidligere var det en dejlig tur til vore venner i Sindal Golfklub. Vejret var aldeles strålende efter weekendens megen nedbør, men banen var efter årstiden i fin stand, men mange af os har problemer med de skjulte huller, som der unægteligt er en del af :).
Resultater:
Holdspil:
1. Hold 7B - Ole Nielsen, Ole David, Mogens Barkholt, SG. Frede Nejsum, FGK - 97 point.
2. Hold 10A - Jørgen Barkholt og Carsten Pedersen, SG. Keld Simonsen og Aage Gøgsig, FGK - 93 point.
3. Hold 3 - Gunnar Buchhave, SG . Hanne Jørgensen, Henny Vad og Karl E. Andreasen, FGK - 93 point.
Bedste FGK individuelt:
Damer - Hanne Jørgensen, 24 stb.
Herrer - Niels Chr. Andersen, 36 stb.
Vi glæder os til Sindals besøg hos os i august måned.
/Seniorudvalget
27. april 2019
Flot hold til Sindal på mandag.
Ikke mindre end 35 FGK-seniorer er tilmeldt til Sindal på mandag. Bemærk, at i skal være der senest kl. 08.15 og gebyrbetaling skal meget gerne være i kontanter..
God weekend - vi ses mandag i Sindal.
/Seniorudvalget
27. april 2019
De tekniske problemer er løst og resultater fra tirsdag er sat op.
/Seniorudvalget
16. april 2019
Til Sindal mandag d. 29. april.
Vi skal besøge Sindal denne mandag:
Turnering i Sindal Golfklub – mandag d. 29. april 2019.
Vi spiller holdmatch med tre bedste score på hvert hul tællende.
Matchfee incl. mad kr. 260,-. Der serveres 3 stk smørrebrød efter matchen.
Mødetid: Senest kl 8.15. Gunstart kl 9.00.
Matchfee incl mad afregnes ved ankomst til Sindal.
Ønsker man at leje en bil skal man kontakte Sindals kontor direkte tlf. 98934422. Afregning sker også der. Husk at skrive hvis i kører sammen med nogen.
Præmier:
Bedste Dame/Herre fra hver klub. 3 bedste hold og nærmest flaget på hul 2 og 11.
Tilmelding senest onsdag d. 24. april kl. 16.00 på opslag på tavlen eller i menyknappen til ventre "Sindal tilmelding"
Lad os møde talstærkt op.!
/Seniorudvalget.
16. april 2019
Fin anden afdeling.
Foråret er på vej med stormskridt. Fine resultater i mandags også. Helene Nielsen er ikke til at stoppe.!! Også en ny spiller i 9 hl. rækken viste sig frem. Johnny Moberg scorede flot 28.! Måske bliver det anderledes på tirsdag, da handicapreguleringen trådte i kraft i fredags.!
Og bemærk det er tirsdag grundet påsken.
/Seniorudvalget
9. april 2019
Så fik vi startet sommerturneringen.
I fint forårsvejr tog vi hul på sommerturneringen og kampen om årspointene. Det var dejligt endelig at kunne spille til rigtige greens, som var meget flotte efter årstiden.
Der blev også lavet nogle flotte scores, specielt faldt Helenes 46 point i øjnene. Flot.!
Fra fredag i denne uge træder handicapreguleringen i kraft igen.
/Seniorudvalget
5. april 2019
Startlisten er klar
Så er startlisten til mandag d. 8 april klar.
God weekend.
-jk
3. april 2019
Kong Vinter drillede ved første sommermatch.
Pga frost om natten og tilisede greens kunne vi ikke komme i gang med årsspillet. Der blev spillet til vintergreens med deraf følgende kæmpescores. Men det er risikoen så tidligt på foråret.
Vi forsøger igen på mandag.
Tilmeldingfristen fredag kl. 12.00 skal nøje overholdes. Vores holdpåsætter er meget optaget i weekenden pga et Landsstævne i Floorball og laver startlisten kl. 12.00. Efter kl. 14 er startlisten vagtens - Lasse Fjeld - og al henvendelse i weekenden om mandagens golf, skal rettes til Lasse.
/Seniorudvalget
29. marts 2019
Startlisten klar til første match.
Der er en rigtig god tilslutning til årets første sommermatch. 91 friske seniorgolfere er på plads på mandag.
God weekend - ses mandag
/Seniorudvalget
27. marts 2019
Klar til kampen om årspointene og sommerspillet.
Mandag tager vi for alvor fat på den nye sæson. Hvis ikke der sker det helt voldsomme over weekenden, er det sommerbanen og sommergreens, der bliver taget i brug.
Reglerne er som de sidste år. Vi justerer lidt i handicap-grupperingen, da vores gruppe 3 var skrumpet meget ind efter sidste sommers tørke og mange der gik ned i handicap. De nye grupper ses til højre på siden.
Vi glæder os til at tage fat på den nye sæson og byder "gamle" såvel som nye seniorspillere velkommen.
/Seniorudvalget
25. marts 2019
Så fik vi taget afsked med vinterspillet og vinterbanen.!
Resultater:
Forni:
1. Hold 1B: Jørn Laursen, Helene Nielsen, Svend Thomsen og Preben Severinsen, 31 point. BS6
2. Hold 8A: Per Mølgaard, Henny Petersen, Kaj Jensen og Poul Erik Højriis, 31 point
Bagni:
1. Hold 11A: Arne Sylvester, Torben Madsen, Erik Jensen og Steen Hviid, 33 point.
2. Hold 10A: Søren Helbo, Birthe Christensen, Jørn Petersen og Kaj Wagner, 34 point. BS3
Nærmest til Flaget:
Hul 2:
Karl E. Andreasen, 8,28 mtr.
Hul 16:
Elin Guldsing, 7,92 og John O. Sørensen, 2.04 mtr.
Klappepræmie:
Hold 11B: Erik Sørensen, Mogens Nielsen, Lasse Fjeld og Elin Guldsing.
Mandag starter vi på årets sommerspil om årspoint. Husk tilmelding senest fredag kl. 12.00.
/Seniorudvalget
23. marts 2019
Klar til spisedag
Mandag har vi årets første spisedag og præmieuddeling for vinteren. Husk der er mødetid senest kl. 08.15. Startlisten er på plads.
/Seniorudvalget
18. marts 2019
Tilmelding til spisedag d. 25.3.19
Nu er der åbnet for tilmelding til spisedagen på mandag. Brug menupunktet "Spisedag" ved tilmelding.
Vi spiller en 9 hl. TEXAS med Nærmest til Flaget på hul 2 og 16. Efter matchen er der let frokost med præmieuddeling for dette års matcher.
Hvis banen ikke skulle være åbnet på mandag, gennemfører vi spisedagen alligevel. Der vil i givet fald være mødetid kl. 11.30 til reduceret pris.
/Seniorudvalget
17. marts 2019
AFLYST MANDAG.!
Der er netop blevet meddelt, at banen er lukket i morgen. Derfor må vi aflyse igen.
Der kommer opslag om næste mandags spisedag i løbet af mandagen.
/Seniorudvalget
17. marts 2019
Mandag d. 18.3
Der er sat en ny startliste på, men det er meget usikkert om vi kan spille. Der kommer en melding senere i dag søndag.
/Seniorudvalget
10. marts 2019
Matchen aflyst i morgen mandag
Som man kan læse på FGK's hjemmeside er banen lukket mandag og tirsdag. Vi må derfor aflyse vores spil mandag d. 11. marts.
Vi lader startlisten gå videre til mandag d. 18. marts. Hvis du ikke kan deltage der, skal du melde afbud. Hvis der er flere der gerne vil deltage, tilmelder i jer på sædvanlig vis. Så bryder vi listen.
/Seniorudvalget
7. marts 2019
Nye faste lokalregler.
Regeludvalget har nu oprettet de nye faste lokalregler, som er gældende fra de er opslået på tavlen i hall’en, dog senest til Standerhejsnings-turneringen.
De nye lokalregler kan ses på Regeludvalgets hjemmeside. Der er tale om retten til at droppe ved Out-of-Bound samt tabt bold. Den udvidede forklaring med illustrationer, kan ses her.
Regeludvalget


6. marts 2019
Igen en dag med mange høje scores.
Men det ser ikke ud til, at vi er helt dus med bag-ni endnu. To gange tilbage med vinterspil og en spisedag inden vi gerne skulle tage fat på årets årsturnering.
Det bliver helt skønt at komme tilbage på den rigtige bane.!
/Seniorudvalget
27. februar 2019
Stram nu op.!
Det er meget nødvendigt, at i er skarpe, når der skal markeres for birdies og evt. eagles. Som der står i andet opslag fra d. 28. januar, skal der tegnes en cirkel omkring slagene ved en birdie og en firkant for en eagle. Det er ikke så svært. Og det er jeres eget ansvar, at det bliver gjort. Vi kan ikke forlange at resultatberegneren skal sidde og kigge det ud.
/Aage
26. februar 2019
Der var nu også godt golfvejr..!
67 deltagere. 62 i handicap eller bedre. 3 under handicap. 2 udgået. 40 birdies heraf 23 på hul 7.!
I spiller altså godt allesammen :).
/Seniorudvalget
19. februar 2019
Out Off Bound og bunkers.
Der har været et par forespørgsler om de nye regler. Bl. a. om man må droppe ud, hvor en bold er OOB. Dette er en lokalregel, som skal godkendes af Regeludvalget. Indtil dette er offentliggjort, spilles der efter de gamle regler.
De nye regler kan iøvrigt købes i Sekretariatet for kr. 30,- . Måske en god idé som en lille opstartgave til den nye sæson.?
Seniorafdelingen har den "senior-lokalregel", at man under vinterspillet må droppe bagud af en bunker uden straf.
/Seniorudvalget
19. februar 2019
Resultater fra mandag d. 18.02.
Efter gårsdagens golfrunde i herligt forårsvejr er resultaterne på plads. Der skal som ventet nogle høje scores til for at komme på præmieskamlen. Men sådan er det lige nu. Vi er klar igen til mandag.
/Seniorudvalget
19. februar 2019
Vi har fået følgende opfordring:
Kære medlem
Kom nu – støt op om klubben
Nomineringen til Nordjyske Banks Foreningspris er i fuld gang, og Frederikshavn Golf Klub er med i opløbet, men vi behøver din hjælp hver dag for at komme i top 10, og dermed i betragtning til prisen.
Gå ind på https://foreningspris.dk/?ID=427# og bidrag med din stemme, husk at du kan stemme én gang hver dag frem til 1. marts. Gør det som det første om morgenen, sammen med morgenkaffen, eller den sidste handling, lige inden du putter dig under dynen, uanset vil vi sætte meget stor pris på alle dine stemmer. Du er også velkommen til at invitere venner og familiemedlemmer til at deltage, vi har brug for al den hjælp vi kan få
Med venlig hilsen
Kim Stubbergaard Reese
Absolut et initiativ vi bør støtte. Ikke mindst i kraft af de kriterier, klubben har lagt til grund for erhvervelsen af prisen.!
/Seniorudvalget
16. februar 2019
Endelig skal vi ud igen.! Startlisten er på plads.
Der er sikkert ikke forår endnu, men vejret ser fint ud til årstiden. Så lad os komme ud at nyde det igen. Hvis du er kommet lidt for sent, så er der et par ledige pladser. Ring blot til vagten, hvis du gerne vil med.
/Seniorudvalget
10. februar 2019
Ny tilmelding
Vi må bede jer om at tilmelde jer igen til mandag d. 18. februar. Så håber vi banen bliver åbnet inden da.
/Seniorudvalget
8. februar 2019
Banen bliver ikke åbnet til mandag.
Vores forhåbninger om en lille golfrunde på mandag kan ikke gennemføres. Banen bliver ikke åbnet de nærmeste dage.
Mandag d. 18. februar skulle være en spisedag. Dette annulleres, men hvis banen åbnes, spilles en alm. 9 hl. march.
God weekend.
/Seniorudvalget
1. februar 2019
Banen er lukket - ingen match på mandag.
Grundet den megen sne er banen lukket indtil videre. Vi kan derfor ikke planlægge match til mandag. De tilmeldinger, der er indløbet vil blive overført til mandag d. 11. februar, hvis ikke du melder fra.
God weekend.
/Seniorudvalget
28. januar 2019
Vedrørende Birdies og Eagles.
Med den korte bane der spilles denne vinter, skal markeringerne for birdies og eagles lige præciseres. Der sættes en CIRKEL omkring en birdie og en FIRKANT omkring en eagle. Det er så let, da det er antallet af SLAG der markeres, intet andet. Ingen grund til pile, kæmpe cirkler, “pip” eller andet.
VIGTIGT!
Husk at glemmer man at få markøren til at sætte en cirkel/firkant omkring sin birdie/eagle tæller den ikke!
27. januar 2019
Aflysning mandag d. 28. januar.
Som alle kan se er det ikke muligt at spille golf i morgen mandag. Derfor er matchen aflyst. Tilmelding til mandag d. 4. februar imødeses.
/Seniorudvalget
26. januar 2019
Det ser lidt besværligt ud.
På grund af den faldne sne ser det lidt besværligt ud med golf mandag morgen. Men vi følger nøje udviklingen i vejret og kommer med en udmelding sent søndag.
Nyd weekenden og hep på de danske drenge i VM-finalen søndag eftermiddag.!
/Seniorudvalget
22. januar 2019
Administrationen informerer
Følgende blev diskvalificeret: 20+1711 (ingen underskrift) og 1624+15072 (ingen markør medl. nr. i markørfeltet)
16. januar 2019
Så skal vi have rusten banket af.!
Omkring 10% af de afleverede scorekort var behæftet med fejl i mandags.! Det er naturligvis ikke acceptabelt. Det må vi kan gøre bedre.
Det var især mangel på udfyldning af markørens nummer og navn i markørfeltet, der var mangelfuld. Men også "cirkel" omkring birdies var ikke alle steder sat på med deraf følgende Ikke-registrering af birdie.!
Det gik denne gang, men nu strammer vi op fra mandag.
Ses derude.
/Seniorudvalget
15. januar 2019
Fin start på det  nye år.
Det blev en rigtig flot start på årets golf med mindre end 67 deltagere.! Banen virker til at være let - for let.? - der var ihvertfald 60, der spillede til eller under deres handicap.
Især hul 7 var i front med birdies - 13 ud af de 28 der blev lavet..! Bemærk lige, at der skal tre birdies til i vinterspillet før det udløser en lille præmie.!
Vi ses igen på mandag.
/Seniorudvalget
12. januar 2019
Så er startlisten til årets første runde på hjemmesiden.
/Seniorudvalget
7. januar 2019
Årsplanen er klar.
På udvalgets møde i dag blev den endeligde årsplan gjort klar. Årsplanen vil en af de nærmeste dage blive bekendtgjort, både her på siden og ved opslag på tavlen i golfklubben.
Som bekendt starter vi mandag d. 14. januar og der kan allerede nu tilmeldes her fra siden.
Der sker ikke de store ændringer ift. sidste sæson. Der vil sikkert komme en lille regulering i handicapgrænserne inden vi starter på sommerturneringen.
Vi glæder os til at se jer igen.
/Seniorudvalget
6. januar 2019.
116-10067 Finn Bjarne Jensen er gået bort.
Det var en trist meddelelse der løb ind fredag morgen. Finn Bjarne var død uden forudgående varsel.
Finn Bjarne har spillet i seniorklubben nogle år. Han var en stille og rolig mand, som nød de dage, hvor han kunne deltage i vores spil om mandagen.
Finn Bjarne var stadig en del af arbejdsstyrken hos Brdr. Dahl, hvor han nød stor anseelse. Jeg lærteh Noham at kende som en rigtig klubmand i floorballsporten og han var i en årrække en del af breddeudvalget i Danmarks Floorball Union.
Æret være Finn Bjarnes minde.
/Aage
Tilbage til indhold