4. kvartal 2018 - Seniorklubben

Gå til indhold
Nyhedsarkiv

6. december 2018

Årsresultatet.

Nu kan du se din endelige placering i årsmatcherne. Klik ind på 'Årspoint'. Her er netto-resultaterne.

/Seniorudvalget


3. december 2018

Uafhentede præmier.

Der er nogle uafhentede præmier fra årsmatchen. Det drejer sig om præmier til: Kristian Klit, Poul Kristiansen, Peter Christensen, Eivind Petersen, Anders T. og Kr. Hansen. De kan afhentes hos undertegnede. Ring gerne 2421 4931 for aftale om afhentning.

Resultaterne fra årsmatchen bliver slået op her på siden senere.

/Aage


3. december 2018

En helt igennem vellykket dag.

Trods truende regnskyer var alle 67 mødt op til glöggmatchen mandag morgen og vi kom nogenlunde tørskoede i land og kunne varme os på glögg og æbleskiver i Bistroen efterfølgende. 

Der var præmier til de bedste tre hold:

1 - hold 16A: Ole B. Nielsen, Arne Olesen og Svend Fredborg, 31 slag.

2 - hold 12B: Christian Klit, Vibeke Ankerstjerne, Karsten Thorst og Jens Jørgensen, 32 slag.

3 - hold 11B: Jørn Laursen, Inger Lise Sørensen og Svend Aage Jensen, 34 slag.

Klappepræmie til:

Hold 10C: Arne S. Larsen, Henny Petersen, Knud Nielsen og Poul Erik Højriis.


Afslutningsfesten.

67 festklædte deltagere mødte op i Arena Nord til afslutningsfesten kl. 15. Humøret var bestemt også taget op ad skuffen og fra start var der fin stemning blandt deltagerne. 

Efter en lækker buffet og med små indslag og sange undervejs, var der tid for afsløringen af årsvinderne, som fik overrakt deres velfortjente præmier. De fleste var mødt op for at modtage deres præmier og blev behørigt hyldet. Der var også et gavekort - sponsoreret af Christine i Bistroen - for deltagelse i alle 21 matcher.!

Og så gik det ellers løs med musik fra alle de populære kunstnere, som den nye spillemand Finn P. Musik havde medbragt fra hans enorme lager. Det var rigtig godt og faldt i de flestes smag. Der blev ihvertfald gået til den på dansegulvet, som sjældent nåede at bliver tømt, før end der var fyldt op igen.! Efter tre timers nonstop dans blev der afsluttet med den stemningsfulde "Skuld Gammelt Venskav Rejnt Forgo". 

Nu skal vi have en vejfortjent juleferie og vi starter op igen mandag d. 14. januar 2019.

Tak til jer alle for en helt igennem vellykket dag - og tak for gavekortet fra jer til os.

/Seniorudvalget


2. december 2018

Så skulle vi være klar.!

Efter samråd med greenkeeperstaben og med god hjælp fra Anne Mette, er vi nu klar til mandagens glöggmatch. Den spilles på bag-9. Startlisten er ca. den samme som offentliggjort, men med nye starthuller. Du kan se den reviderede udgave, når du kommer derud mandag morgen. Vejret ser lidt skidt ud, men mon ikke vi kan redde os igennem med en fornuftig påklædning :). Husk mødetid senest kl. 08.15, så kan vi være klar til tee off lidt i ni. 

Årsafslutningen.

Der er også pæn tilslutning til vores fest mandag i Arena Nord. Lokalet er ved at blive gjort klar og bordene dækket. Præmierne er købt og spillemanden er klar til at underholde os. Skulle hilse og sige, at har i nogle musikønsker kan han uden tvivl klare dem også.

Vi glæder os.

/Seniorudvalget


1. december 2018

Sidste match i denne sæson - med problemer.!

Som den opmærksomme læser kan se på FGK hjemmeside er hul 3 og 4 lukket på mandag og vi skulle efter planen starte på for-9.

Vi arbejder lige nu med en plan A og plan B. Hvilken det bliver afgøres senere, men vær forberedt på, at der vil komme ændringer. Hvad det bliver er uvist lige nu (lørdag kl. 12.00).

Hørs ved - god weekend. 

/Seniorudvalget


27. november 2018

Sidste spisedag med vinterens første frostdag.

At vi er tæt på vinteren blev konstateret mandag morgen, hvor de første frostgrader havde meldt sig. Det udmøntede sig i, at vi skulle spille til vintergreens. Fair nok. 

Vinterbanen i år er bestemt ikke vanskeligere end sidste år. Kun eet hul indbyder til vanskeligheder - hul 6. Her har man af uransagelige grunde valgt, at lægge vinter-teestedet på back tee.! Det giver store vanskeligheder for de fleste, og er årsag til ventetider og leden efter bolde i krattet i højre side. Det må kunne gøres anderledes.? 

Men en god afslutning på årets spil blev det og med masser af præmier til udlevering. Dagens match var en 9 hl. Texas. 64 spillere deltog i matchen, som kun spilledes på bag-9.

Under frokosten orienterede Johnny Kongsø om de nye regler, der træder i kraft pr. 1. januar.

Resultater:

1. Hold 18B: Arne Sylvester, Arne Jørgensen, Lasse Fjeld og Kirsten Vejling, 30 slag.

2. Hold 10A: Christian Klit, Arne Guldsing, Aage Gøgsig og Gunhild Kjær, 31 slag.

3. Hold 11C: Ella Thomsen, Søren Helbo, Knud Nielsen og Knud Mellergaard, 31 slag.

Nærmest til flaget:

Hul 13: Viggo Thomsen, 4,05 m

Hul 16: Lasse Fjeld, 1,19 m.

Ingen damer ramte greens.

Den obligatoriske klappepræmie gik til:

Hold 10B - Per Mølgaard, Flemming Birkmose, Thomas Karlsen og Poul Erik Højriis.

/Seniorudvalget


26. november 2018

Tilmelding til glöggmatch og årsafslutningen.

Da der hersker lidt usikkerhed om, hvornår man skal tilmeldes til glöggmatchen på mandag, har vi udvidet fristen til fredag d. 30. nov. kl. 12.00. 

Fristen for tilmelding til årsafslutningen var i dag kl. 16.00. Der er et par ledige pladser, så hvis er hurtig, kan du nå at komme med - ring Aage 2421 4931.

/Seniorudvalget


24. november 2018 

Klar til mandag.

Startlisten til mandag er på plads. De tre ledige pladser er besat.

Husk at møde inden kl. 08.15. Da for-9 er lukket, klumper vi os sammen på bagni, men vi undgår at starte på hullerne længst ude. Men tag hensyn. Nærmest til flaget er på hul 13 og 16.

Ses - god weekend.

/Seniorudvalget


22. november 2018

Uafhentede præmier.

Hvis du mener at have en præmie tilgode fra en match i denne sæson, er sidste afhentningsdag på mandag ved spisedagen. Herefter vil alle tilgodehavender blive nulstillet, så vi begynder den nye sæson uden hængepartier :)

/Seniorudvalget


22. november 2018

Mandagens match blev gennemført i bidende kulde.

Alligevel var der over 70 modige seniorgolfere mødt op. Og med fine resultater. Det var så slut på årets mange individuelle matcher og der resterer kun to spilledage tilbage, inden vi går på ferie.

Husk at sidste dag for tilmelding til årsafslutningen er mandag d. 26. nov. kl. 16. 

Vi ses sikkert på mandag til årets sidste præmieuddeling og spisedag. Her har vi bedt Johnny Kongsø om at gennemgå de nye regler, som vi skal starte med efter nytår.

/Seniorudvalget


17. november 2018

Slutspurt 2018.

Året og sæsonen lakker mod enden. Mandag er det sidste dag med almindeligt spil. Mandag d. 26. nov. sidste spisedag og mandag d. 3. dec. årsafslutning med glöggmatch.! Vi håber i kan følge med :).

Startlisten til mandag er sat på og "tilmeldeknappen" til spisedagen lige sådan. Hvis ikke andet fremgår mandag morgen, spiller vi fra vintertee til sommergreens.

God weekend - ses mandag.

/Seniorudvalget


15. november 2018

Hole in one på seniordagen.

I mandagens match på seniordagen blev der lavet Hole In One. Det var Arne Guldsing, der sendte bolden flot i hul på første slag på hul 16. 

HIO udløste den obligatoriske flaske whisky samt en præmie fra The Reef - Hotel Scandic, samt en flot gavekurv fra MENY, Gl. Skagensvej, Frederikshavn, som er HIO sponsor for seniorafdelingen.

Arne Guldsing har spillet golf i 17 år og er en trofast spiller på seniordagen samt i et par private runder i løbet af ugen. 

Vi ønsker Arne Guldsing tillykke med det ultimative drive.

Seniorafdelingen


    


9. november 2018

Den skal nok komme.!

Grundet holdsætterens lille udflugt til Aarhus og opsætterens middagaftale kommer startlisten på lidt senere.

Bemærk vi skal starte på hul 10 og spille fra vintertee til sommergreen.! 

God weekend.!

/Aage


5. november 2018

Lidt problemer med hjemmesiden. Opdateret: Disse problemer er nu løste.!

Der er lidt problemer med at se menu-punkterne, men hvis du kligger på "hamburger-knappen" - de tre streger - kommer den til syne.

/Seniorudvalget

 

5. november 2018.

Årsafslutning.

Der er nu åbnet for tilmelding til vores glöggmatch og årsafslutning. Det sker altsammen:

Mandag d. 3. december 2018.

Man kan tilmelde sig her fra hjemmesiden fra Årsafslutning (kommer på idag) eller på liste på opslagstavlen. Der er gunstart på Glöggmatchen kl. 09.00 og festen starter i Arena Nord kl. 15.00. Der skal tilmeldes til begge events. Detaljer fremgår af tilmeldingsopslaget.

På opslagstavlen er der en seddel, hvor man kan skrive på, hvem man gerne vil sidde sammen med. Men husk, der skal tilmeldes alligevel.

/Seniorudvalget


5. november 2018

Det var noget rod.!

Ikke nok med de problemer der var omkring vinter-teesteder, men pludselig opstod der tvivl om, hvilken green vi skulle spille til. Vi må medgive, at det ikke var udpenslet på vores hjemmeside, at vi skal spille til sommergreens indtil andet meddeles eller der er nattefrost. At disse vintergreens var klargjort skabte forvirringen. Flere spillede til vintergreens. 

Og der var ikke alle der havde forstået budskabet om, at vi alle skal spille fra hhv dame og herre 54. Derfor kan vi ikke lade runden være tællende i dag. Vi trækker derfor lod mellem deltagerne om vinpræmierne.

/Seniorudvalget


5. november

Vinter-tees.!

Alle - M/K - spiller fra vinter-tees fra og med i dag..! Det betyder, at damerne skal bruge dame 54 spillehandicap og herrerne skal bruge herre 54 spillehandicap. Så udjævner det forskellen, da damerne får lidt længere og herrerne lidt kortere afstand på hullerne.

I dag starter vi på hul 1. Hvordan det bliver i fremtiden vides ikke i skrivende stund.

/Seniorudvalget


4. november 2018

Ingenting afklaret.

På FGK's hjemmeside kan læses, at man fra mandag d. 5. november skal spille fra vintertee's. Kongsø og jeg var på rundtur i formiddag og der var ikke etableret nogle teesteder. Jeg tager derud i morgen tidlig for at få nærmere orientering fra greenkeeperne. Men indtil da, spiller vi som vi har gjort de seneste par uger, blot med udslag fra hul 10.

/Aage


3. november 2018

Klar til vinterspil.

Vinterspillet er en 9 hl. stableford-match. Hvis man går videre på 18 huller, skal scorekortet afleveres i seniorkassen efter de gældende 9 huller. 

Efter startlisten er sat på, er det blevet oplyst, at der skal spilles fra vintertee for alle. Kongsø og undertegnede kører banen igennem søndag formiddag for at vurdere, om hcp-regulering stadig er aktuel. Ligeledes bliver der taget en vurdering på, om der skal spilles med andet spillehandicap fra vintertee-stedet. Og endelig kan beslutningen om at starte på hul 10 blive ændret. Efter rundturen bliver det meddelt her på siden, hvilket resultat vi er kommet til. Men du kan roligt møde op mandag morgen. Det bliver der ikke ændret ved.!

De nye handicapgrænser er på prøve i de tre matchdage, der er tilbage inden årsafslutningen. Så tages de op til en vurdering inden sæson 2019 starter.

God weekend.

/Aage 


30. november 2018

Vintergolf.

Mandag starter vinterturneringen. Det er en 9 hullers stableford-turnering. Der må gerne stadig spilles 18 huller. Du skal blot huske, at bemærke det ved tilmeldingen. Så sætter vi dem sammen der gerne vil spille 18 huller. Tilmelding på sædvanlig vis inden fredage kl. 12.00.

Vi spiller stadig på almindelig bane indtil andet bliver meddelt. 

Der er blevet ændret i handicap-grænserne, da gruppe 2 er blevet meget stor i forhold til de to andre. De nye hcp-inddelinger er:

Gruppe 1: 0,00 - 24,7

Gruppe 2: 24,7 - 29,8

Gruppe 3: 29,9 - 54,0

Og husk - der er ikke noget i vejen med vejret. Det er påklædningen.!

/Seniorudvalget


30. november 2018

Det var pivende koldt og blæsende.!

Den sidste match til årsturneringen blev en kold affære. Det blev også til et spændende opgør i grupperne, da de fire bedst placerede var sat i samme bold.! Vi håber, at stemningen i det Thomsen'ske hjem var ok til aftensmaden.? :).

Godt vi nu skal til at spille vintergolf.!

/Seniorudvalget


23. oktober 2018

Årspoint - finale.!

Mandag er sidste match om årspointene i denne sæson. Flere grupper er endnu ikke afgjort, så der skal spilles flot og scores mange point. 

Husk nu, at det er de 15 bedste runder der er tællende. Mange af jer har spillet mange eller alle runderne, så der er mulighed for at smide de dårligste væk. 

Det endelige resultat bliver først offentliggjort til årsafslutningensfesten mandag d. 2. dec. Der er indbydelser på vej og de bliver offentliggjort her på siden sidst i næste uge.

/Seniorudvalget.


19. oktober 2018

Næstsidste runde i sommerspillet.

Startlisten til mandag er sat på. Der er en lille fejl i den, da tiden 08:22 er 9 hl. spillere og skulle have været markeret med gul fyldfarve.

I tilfælde af meget mørkt vejr, kan vagten udsætte første tee off et kvarters tid.

God weekend.

/Seniorudvalget.


12. oktober 2018

Mandagsspil

Startlisten til mandag er på plads. Det er ved at spidse til mht. årspointene. Det er stadig meget åbent i grupperne, men der tegner sig et billede. Så det er med at "spidse" blyanten de sidste tre gange.!

Og så er der jo ikke længe til at vi skal have vores årsafslutningsfest. Begynd at glæde jer til den..!
/Seniorudvalget


11. oktober 2018

Efterårsvejr.

Årstiden taget i betragtning opfører vejrguderne sig rimeligt pænt. Mandag bød på lidt fugt fra morgenstunden, men der blev faktisk fint golfvejr hen på dagen. Værd at tænke på.

Der er sket en vældig forskydning for gruppe 3 vedkommende hen over sommeren. Det skyldes sikkert alle de spillere der er gået ned i handicap og har spillet sig ind i gruppe 2. Vi regulerer ikke hcp-grænserne før vi er færdige med sommerturneringen, men vi regulerer grænserne inden vi går i gang med vinterspillet.

/Seniorudvalget


2. oktober

Administrationen informerer

Følgende blev diskvalificeret: 798 (ingen underskrift) og 1491 (spillede 9 huller).


Tilbage til indhold